Constanţa: Aproape jumătate din personalul didactic doreşte să se vaccineze anti-Covid-19

Mai puţin de jumătate din personalul didactic doreşte să se vaccineze anti-Covid-19, a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.

Constanţa: Aproape jumătate din personalul didactic  doreşte să se vaccineze anti-Covid-19


Mai puţin de jumătate din personalul didactic – 48,66% doreşte să se vaccineze anti-Covid-19, a anunţat Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Acesta a precizat că în privinţa personalului didactic auxiliar procentul este de 50,92%, iar în ceea ce priveşte personalul nedidactic procentul este de 45%.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a transmis, vineri, că la începutul acestei săptămâni a solicitat managerilor şcolari situaţia privind disponibilitatea de vaccinare a personalului. Centralizarea a vizat trei paliere: personal didactic de predare, personal didactic auxiliar, personal nedidactic. 
"În urma datelor transmise de către directorii instituţiilor şcolare, procentul de personal care şi-a exprimat acordul pentru vaccinare este următorul: personal didactic: 3.429- 48,66%; personal didactic auxiliar: 413- 50,92%; personal nedidactic: 724- 45,08%", a precizat Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa.