Cum joc la pariuri online pe site-ul Fortuna?

Dacă locuiești în România, nu ai cum să nu fii auzit de casa de pariuri Fortuna, care are peste 760 de sucursale deschise în țară.

Cum joc la pariuri online pe site-ul Fortuna?


Dacă locuiești în România, nu ai cum să nu fii auzit de casa de pariuri Fortuna, care are peste 760 de sucursale deschise în țară. Însă poate că ai auzit de avantajele pe care le au pariorii care joacă online și vrei să joci și tu pe site-ul agenției. Iată care sunt pașii pe care îi ai de urmat:

Deschiderea unui cont nou

Odată ajuns pe site-ul agenției, fie că navighezi de pe computer, telefon sau tabletă, trebuie să dai click pe butonul „Înregistrează-te acum!” care este situat în colțul din dreapta, în partea de sus a ferestrei. Vei fi redirecționat către formularul de înscriere, acolo unde va trebui să completezi o serie de date din buletin, o adresă de e-mail și numărul tău de telefon:

Atenție! Dacă te înregistrezi la acest operator de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori din România vei beneficia de un pachet de bun venit exclusiv, în valoare de 1050 RON! În plus, tot acolo vei găsi și cele mai bune ghiduri – ca de exemplu: Cum joc online la Fortuna și cele mai bune ponturi, oferite de Helmuth Duckadam, Florin Caramavrov, Marius Huțu, Răzvan Codorean, Ionuț Angheluță și mulți alții.

Depunerea fondurilor

La Fortuna poți depune fonduri (minimum 25 RON) prin card de credit sau debit, transfer bancar sau Paysafecard.

Însă varianta pe care mulți dintre pariorii români o preferă este depunerea direct din agențiile de cartier. În orice sucursală Fortuna poți depune minimum 10 RON și retrage cel puțin 20 RON prin metoda CASHPOINT – la care nu se percep taxe de nici un fel. Practic, nici măcar nu ai nevoie de cont în bancă sau de nimic altceva pentru a putea juca online la operatorul tău preferat! Un alt avantaj pe care această facilitate îl propune este rapiditatea retragerii fondurilor. Nu va trebui să mai aștepți un anumit număr de zile bancare pentru procesarea plății, ci vei putea acces la bani în mod fizic, oricând, în timpul programului de lucru al agențiilor (Luni – Duminică, 10:00 – 22:00).

Plasarea primului pariu

După ce te-ai autentificat și a depus ceva bani, trebuie să accesezi secțiunea Pariază Online (în cazul în care nu ești deja acolo) și să navighezi către competițiile și evenimentele care te interesează. Trebuie să dai click pe cote pentru a adăuga selecțiile pe bilet, iar la final, trebuie să specifici miza (și eventual să alegi opțiunea biletului tip sistem, cu sau fără bază – în cazul în care te interesează). Apoi, nu-ți rămâne decât să dai click pe butonul „Plasați Pariul” și să speri că norocul va fi de partea ta!

Avantajele pe care le ai jucând online la Fortuna:

  • Poți închide pariurile în orice moment prin opțiunea Early Cashout, fie pentru a încasa un câștig parțial, fie pentru a diminua pierderile;
  • Beneficiezi de același bonus pentru pariuri multiple ca și în agențiile offline;
  • Miza minimă per bilet sau linie din sistem este de numai $0.10 (adică sub 50 de bani);
  • Ai acces la statistici avansate pentru meciurile tale favorite;
  • Poți primi bonusurile de fidelitate dacă pariezi de pe mobil sau tabletă;
  • Nu mai trebuie să te deplasezi pentru a paria și nu mai riști să ratezi starturile partidelor stând la coadă la ghișeu.