Cum poți să pariezi online la Superbet?

Obișnuiești să joci la agenția Superbet, însă îți pui întrebări legate de cum poți să pariezi online la casa ta de pariuri preferată?Obișnuiești să joci la agenția Superbet, însă îți pui întrebări legate de cum poți să pariezi online la casa ta de pariuri preferată? Ai ajuns în locul potrivit. Am pregătit un ghid care să expună pas cu pas, tot ce ai de făcut pentru a-ți începe cariera de parior online.

Înregistrare

Pentru a putea paria online, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să îți creezi un cont la casa de pariuri. Odată ajuns pe site-ul supertbet.ro, trebuie să dai click pe butonul Înregistrează-te, situat pe centru, în partea de sus a ecranului. Urmează să fi redirecționat pe pagina care conține următorul formular de înscriere:

Iată cum trebuie completate câmpurile:

Utilizator – alege un nume de utilizator între 6 și 20 de caracter, pe care îl vei folosi de fiecare dată când te vei autentifica

Email – introdu adresa ta de corespondență digitală, pe care vei primi notificări și unde vei putea fi contactat de echipa de suport a operatorului; Atenție! Pe această adresă de mail vei primi și mail-ul de activare al contului, fără de care nu vei putea paria!

Parolă – stabilește o parolă care să conțină între 6-20 caractere. Pentru a-ți spori securitatea contului, ar trebui să incluzi semne speciale (#, $, %), numere și o combinație de litere mici și litere mari

Confirmă parola – repetă parola introdusă mai sus

Nume – numele tău de familie

Prenume – numele mic, așa cum apare în buletin

Data nașterii – alege ziua, anul și luna

Telefon mobil – scrie numărul tău de telefon, la care vei primi și un SMS de verificare ce ține de validarea și activarea contului

Județ – precizează județul specificat în buletin

Oraș –  specifică orașul menționat în buletin

Adresă – scrie domiciliul afișat în buletin

Declar pe propria răspundere că am 18 ani – bifează această căsuță obligatorie dacă ai vârsta legală pentru a paria, iar dacă nu, evită să introduci date false, pentru că ți se va solicita o copie de pe buletin!

Aici poți urmări discuțiile legate de pariuri online la Superbet, în cadrul forumului de discuții de pe site-ul celei mai mari comunități de pariuri din țară.

După finalizarea procesului de înregistrare, va trebui să validezi contul prin link-ul primit în mail și prin codul SMS primit pe telefon. Apoi, nu rămâne decât să te autentifici în cont, unde vei fi invitat să trimiți o poză de pe un act de identitate (poți face o poză cu telefonul la buletin sau pașaport, dar asigură-te că imaginea are o calitate bună și textul de pe document este perfect ineligibil).

Depunere

Înainte de a paria trebuie să depui bani în noul cont creat. Dacă vrei să faci plata online, poți folosi card de credit sau debit, Skrill, Paysafecard sau transfer bancar. Suma minimă permisă la depunere la Superbet este de numai 10 RON.

A doua variantă de depunere presupune deplasarea într-o agenție Superbet. În fiecare punct de lucru al operatorului poți depune și retrage bani din și în contul online, fără nici o taxă; singurul lucru pe care trebuie să îl faci este să îi comunici casierului numele de utilizator al contului tău și să-i înmânezi numerarul.

Plasarea primului pariu

Dacă ai realizat bilete online la pariuri sau ai mai avut vreun alt contact cu pariurile online, nu vei avea nici o problemă în ceea ce privește plasarea primului pariu. Interfața prietenoasă este cât se poate de simplu dispusă și orice pasionat se obișnuiește instantaneu cu meniurile sale.

Dacă întâmpini orice fel de dificultăți, poți contacta echipa de suport în limba română, chiar pe live-chat, pentru a primi ajutor în timp real. Platforma este îmbunătățită pe zi ce trece, așa că alegerea acestui operator online poate fi soluția potrivită pentru tine!

Un ghid complet ce iti ofera si mai multe detalii despre primul tau pariu de la superbet poti gasi aici.