Diana Şoşoacă: Nu mă voi vaccina, sunt un om sănătos. Se moare de multe alte boli în afară de COVID

Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, a declarat că nici ea, nici familia ei nu se vor vaccina, pentru că serul aflat acum pe piaţă este pus sub experiment până în 2023

Diana Şoşoacă: Nu mă voi vaccina, sunt un om sănătos. Se moare de multe alte boli în afară de COVID


Senatoarea AUR, Diana Şoşoacă, a declarat că nici ea, nici familia ei nu se vor vaccina, pentru că serul aflat acum pe piaţă este pus sub experiment până în 2023 şi companiile producătoare nu îşi asumă responsabilitatea în cazul apariţiei efectelor adverse.

Diana Şoşoacă s-a pronunţat împotriva vaccinării anti-COVID, întrucât, crede ea, vaccinul este încă sub experiment doi ani de acum încolo şi companiile producătoare nu îşi asumă responsabilitatea în cazul apariţiei efectelor secundare severe la pacienţi. Senatoarea AUR l-a acuzat de proastă comunicare şi pe Raed Arafat, despre care a spus că se crede preşedintele ţării.
"Se moare şi în afara caselor de bătrâni, se moare şi în afara COVID-ului şi se moare de multe alte boli în afară de COVID. Dacă nu avem autopsii nu putem şti cu certitudine că omul acela a murit de o boală provocată de COVID. Autopsiile sunt interzise de domnul doctor Raed Arafat, prin protocoalele pe care acesta le-a făcut. Dânsul dă vina pe Ministerul Sănătăţii, nu! Domnul Raed Arafat este cel care conduce absolut tot pe vreme de pandemie. Nu mai avem nici preşedinte, domnul Raed Arafat este preşedinte.
Se moare, în primul rând, în spitale. Eu nu am auzit care este este procentul de morţi la domiciliu din cauză de COVID-19. Ministerul Sănătăţii mi-a răspuns că nu are asemenea date. Cum ajungi în spital, cum ajungi la ATI şi mori de COVID. Se moare foarte mult din cauza bolilor persoanelor care nu mai sunt primite în spital de luni bune, din cauza urgenţelor care sunt condiţionate de efectuarea unui test SARS-Cov-2, în condiţiile în care actul medical nu poate fi condiţionat de nimic şi nici nu poate fi impus.
Atunci când există o urgenţă, medicii trebuie să-şi asume şi să intervină, toate bolile grave au întâietate şi ar trebui ca spitalele să îşi deschidă porţile şi să-i primească pe aceşti bolnavi. În starea de urgenţă, bolnavii cronici nu au avut unde să se îngrijească, au stat la domiciliu", a spus avocata Diana Şoşoacă, la Antena 3.