Iohannis: PSD face scandal de dragul scandalului și încearcă să mai prindă câteva voturi

Referitor la moţiunea de cenzură, Klaus Iohannis anunţă că nu are fundament, întrucât Guvernul a luat măsurile necesare, astfel încât răspândirea pandemiei să fie limitată

Iohannis: PSD face scandal de dragul scandalului și încearcă să mai prindă câteva voturi


Președintele Klaus Iohannis a vizitat joi unitatea mobilă de terapie intesivă, la Romexpo, alături de premierul Ludovic Orban și de ministrul Sănătății și cel al Internelor. 

Iohannis a mai afirmat, referitor la moţiunea de cenzură anunţă de PSD, că nu are fundament, întrucât Guvernul a luat măsurile necesare, astfel încât răspândirea pandemiei să fie limitată, iar economia să fie repornită. ”Mi se pare greşit şi lipsit de bun simţ şi de fundament”, a afirmat preşedintele.
"Guvernul a procedat exact conform legii şi dacă cineva din Parlament este de altă părere, are dreptul constituțional să ceară o verificare, dar, după părerea mea, felul în care a procedat Guvernul este şi corect, şi legal, şi oportun și măsurile care au rămas în vigoare sunt mai puține decât în prima fază.
PSD face scandal de dragul scandalului și încearcă să mai prindă câteva voturi.
PSD induce nesiguranță în populație într-o perioadă în care oamenii trebuie să fie siguri că măsurile luate sunt cele corecte, și sunt. Să ameninți cu o moțiune într-o situație de pandemie mi se pare greșit și lipsit de fundament. Acuzațiile sunt nefondate. Pentru ce să demiți guvernul?
Măsurile luate de Guvern au fost foarte bune și luate la timp și o dovedește numărul mic de cazuri din România, dacă ne uităm și la alte state. Rezultatele confirmă validitatea și utilitatea și termenul corect în care s-au luat măsurile.
A gestionat foarte bine epidemia, a gestionat această situație de criză foarte bine. Are o gândire economică sănătoasă și vine cu un program economic foarte bun și solid. Deci, acest guvern a făcut infinit mai mult decât s-a așteptat de la el atunci când a fost votat prima dată și acum, când mai sunt doar puține luni până la alegeri, vine PSD-ul și flutură moțiunea de cenzură doar așa, ca să arate că este pe acolo. Nu mi se pare corect!", a declarat președintele Klaus Iohannis.