Doliu la IPJ Constanța. A încetat din viață comisarul șef de poliție, Cătălina Popa

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța deplânge stingerea fulgerătoare din viață a comisarului șef de poliție Cătălina Popa, care a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Doliu la IPJ Constanța. A încetat din viață comisarul șef de poliție, Cătălina Popa


Inspectoratul de Poliție Județean Constanța deplânge stingerea fulgerătoare din viață a colegei noastre, comisar șef de poliție Cătălina Popa, care, astăzi, din nefericire, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

"De-a lungul carierei, cu o experiență de 15 ani, colega noastră, în vârstă de 40 de ani, a îndeplinit activități în domeniul ordinii publice, iar din anul 2017 și până în prezent, a activat ca șef al Biroului Analiză și Prevenirea Criminalității al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celei care a fost un exemplu al puterii de a excela pe toate planurile. Trecerea sa în neființă reprezintă o mare pierdere pentru instituția noastră.
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.