Donați sânge, Alexandra Ghețea are nevoie urgent de ajutorul nostru, al tuturor!

Alexandra Ghețea, corespondent Antena 3 CNN în Constanța, are nevoie urgent de sânge. Puteți dona sânge la orice Centru de Transfuzii din țară, nu contează ce grupă de sânge aveți.

Donați sânge, Alexandra Ghețea are nevoie urgent de ajutorul nostru, al tuturor!


Alexandra Ghețea, corespondent Antena 3 CNN în Constanța, are nevoie urgent de sânge. Foarte mulți dintre dumneavoastră i-ați apreciat în ultimii ani frumoasele reportaje, ați admirat-o pentru profesionalismul de care a dat dovadă în demersurile sale jurnalistice și știți că este un om minunat, care a ajutat mereu mulți oameni. De data aceasta, ea are nevoie de ajutorul vostru, al tuturor.

"Colega noastră, Alexandra Ghețea, corespondent Antena 3 CNN în Constanța, are nevoie URGENTĂ de sânge! Vă rugăm să ne fiți alături! Suntem convinși că mulți dintre voi o apreciați pe Alexandra! Știți că este un om minunat, știți că a ajutat, de-a lungul anilor, mulți oameni și mereu a pus suflet în reportajele pe care le-a realizat. Acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Puteți dona sânge la orice Centru de Transfuzii din țară, nu contează ce grupă de sânge aveți. 
Alexandra are grupa A2 rh pozitiv, dar puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți. Rugămintea este să specificați că sângele este pentru ALEXANDRA GHEȚEA, internată la Spitalul Județean Constanța", au transmis prietenii Alexandrei.
Constănțenii apți de donare de sânge sunt așteptați la Centrul Regional de Transfuzii de Sânge. Ea are grupa A2 rh pozitiv, dar puteți dona indiferent de grupa de sânge pe care o aveți. Rugămintea este să specificați că sângele este pentru Alexandra Ghețea, internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.