Două minore din Cumpăna, au dispărut fără urmă în timp ce se jucau pe stradă

Două fetițe de 9 și 11 ani din comuna Cumpăna, judeţul Constanţa au fost date dispărută şi sunt căutate de familie, prieteni şi Poliţie, după ce au ieşit la joacă şi nu s-a mai întors acasă.

Două minore din Cumpăna, au dispărut fără urmă în timp ce se jucau pe stradă
Georgiana Maria Jalbă (foto dreapta) și MIruna Ioana Cioară (foto stânga)


Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au fost sesizați cu privire la dispariția lui CIOARĂ MIRUNA IOANA, de 9 ani, din Cumpăna.

Din primele informații, minora ar fi ieșit la joacă pe stradă în jurul orei 15.30, iar până la acest moment nu a revenit la domiciliu. La data dispariției, minora purta o geacă de culoare roz.
De asemenea, politistii din cadrul Postului de Politie Cumpana au fost sesizati si cu privire la disparitia lui JaLBA GEORGIANA MARIa, de 11 ani, din Cumpana. Din primele informatii, cele doua minore ar fi iesit la joaca pe strada, in jurul orei 15:30, iar pana in acest moment nu au mai revenit la domiciliu.
Din primele informaţii, vecine fiind, fetele au iesit la joaca, pe strada. La un moment dat, văzând că nu mai apare, părinţii uneia dintre ele au inceput sa-si caute fata şi s-au întâlnit cu părinţii celeilalte fete, care o căutau şi ei pe cea mică. Momentan zeci de politisti au pornit la cautari.
Dacă aveti informatii despre cele două fetite, sau le-ati văzut, sunati la 112.