Dragnea: Kovesi a promis că mă bagă la pușcărie! Zicea că o să-mi arate că mă va târî în pușcărie

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea spune că Laura Codruța Kovesi a vrut să-l bage la pușcărie și dă detalii despre legăturile dintre fostul șef DNA și fostul adjunct al SRI Florian Coldea

Dragnea: Kovesi a promis că mă bagă la pușcărie! Zicea că o să-mi arate că mă va târî în pușcărie


Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a dezvăluit că Vasile Dîncu a fost cel care i-a vorbit prima oară de statul paralel. Fostul lider PSD mai spune că Laura Codruța Kovesi a vrut să-l bage la pușcărie și dă detalii despre legăturile dintre fostul șef DNA și fostul adjunct al SRI Florian Coldea.

Am fost la Antena 3 chiar în seara zilei când ANAF a fost peste ei să-i scoată din sediu. Dădeam un interviu cu Tăriceanu. Vasile Dîncu mi-a povestit, lucru pe care mi l-a confirmat și Florian Coldea că atunci, Kovesi l-a sunat pe acesta din urmă. Dîncu și Coldea se uitau la mine la emisiune, iar Kovesi l-a sunat pe Coldea. Era foarte nervoasă. Zicea că o să-mi arate că mă va târî în pușcărie. A spus că... cum îmi permit să merg eu la TV să apăr Antena 3 care este un trust împotriva dumneai. Prima dată mi s-a părut ceva exagerat. Ulterior mi-a confirmat și Coldea acest apel telefonic.”, a zis Liviu Dragnea într-un interviu la Realitatea Plus.
Fostul președinte al PSD a fost încarcerat în 27 mai anul trecut pentru trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. 
Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.