Femeie înjungheată în parcarea Vivo Mall din Constanța

O femeie a fost rănită şi transportată cu ambulanţa la spital după ce vineri, în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, a fost înjunghiată de un bărbat.

Femeie înjungheată în parcarea Vivo Mall din Constanța


O femeie a fost rănită şi transportată cu ambulanţa la spital după ce vineri, în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanţa, a fost înjunghiată de un bărbat. Acesta este soţul victimei şi avusese emis împotriva sa un ordin de protecţie, cei doi fiind în curs de divorţ.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" a anunţat că două ambulanţe SMURD s-au deplasat la faţa locului în urma solicitării de intervenire la centrul comercial Vivo, unde o femeie prezintă mai multe plăgi.
"Femeia, cu răni la mâini şi în zona gâtului, a fost transportată la spital", a informat ISU.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, pe 29 septembrie, în jurul orei 11,30, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa - Secţia 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanţa.
"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă", reiese din comunicat.
Cercetările în acest caz sunt în derulare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.
Agresorul, care potrivit unor surse ar fi soţul femeii, cei doi fiind în proces de divorţ, a fugit de la locul faptei şi este căutat de poliţişti.
Potrivit unor surse judiciare, ordinul fusese emis după ce, pe 16 septembrie, soţia a reclamat la poliţie că a fost tâlhărită de partenerul ei de viaţă. A doua zi, femeia şi-a retras plângerea, spunând că s-au împăcat şi că i-au fost înapoiate bunurile ce-i fuseseră luate, nemaifiind justificat ordinul de protecţie.