Caz cutremurător: Nou-născut găsit în pungă în fața unui bloc din București

Un nou-născut a fost descoperit, marți seară, de o femeie pe o stradă din București. Bebelușul era într-o pungă, avea semne vitale și a fost preluat de SMURD.

Caz cutremurător: Nou-născut găsit în pungă în fața unui bloc din București


Un nou-născut a fost descoperit, marți seară, de o femeie pe o stradă din București. Bebelușul era într-o pungă, avea semne vitale și a fost preluat de SMURD și transportat la Spitalul Marie Curie.

Descoperirea a fost făcută de trecători în zona străzii Fizicienilor din București, Sectorul 3. Aceștia au sunat imediat la numărul de urgență 112.
În această seară, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată că în fața unui bloc din sectorul 3, într-o pungă, a fost găsit un nou-născut. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 13, precum și echipaj de prim ajutor. Copilul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea identificării mamei, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, transmite Poliția.
Echipajul de prim-ajutor spune că este o minune că este în viață, ținând cont de temperatura de afară.