Tânăr de 19 ani din Iași s-a sinucis. Băiatul și-a înfipt două cuțite în inimă

Un tânăr de 19 ani din Iași s-a sinucis înfingându-și două cuțite în inimă, după ce și-a văzut iubita în oraș cu alți băieți.

Tânăr de 19 ani din Iași s-a sinucis. Băiatul și-a înfipt două cuțite în inimă


Autoritățile au fost alertate vineri seară că un tânăr de doar 19 ani a decedat în urma unor lovituri de cuțit. Incidentul a avut loc într-un apartament dintr-un camin de nefamilisti din zona Bularga.

Potrivit primelor informatii, tânărul s-a sinucis. El şi-ar fi văzut astăzi (vineri) prietena în oraş împreună cu alţi băieţi, s-a bătut cu aceştia, a consumat alcool, după care s-a întors acasă, unde locuia cu familia. Și-a înfipt două cuțite în inimă, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut să-l salveze.
Medicii chemați la fața locului nu au mai putut să-l salveze.
S-a trimis Echipaj Prima Ajutor SMURD, pacientul a fost găsit în stop cardio-respirator, motiv pentru care se solicita in sprijin un echipaj de Terapie Intensivă Mobila. Plaga înjunghiată era zona toracelui, pe partea stângă, în inimă. Avea hemoragie, a pierdut cam un litru de sânge. Stopul cardiac neresponsiv la manevrele de resuscitare. După manevrele de resuscitare a fost declarat decesul. Rămâne decedat la locul solicitării in prezenta familiei și a poliție”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD Iaşi.
Potrivit Ziarul de Iași, polițiștii anchetează la această oră (22.30) dacă este vorba despre o agresiune sau o sinucidere. Poliţiştii au deschis dosar penal, iar corpul tânărului a fost dus la IML pentru necropsie.