Fostul președinte Traian Băsescu a eliberat vila de protocol de unde a fost evacuat

Fostul președinte Traian Băsescu a eliberat vila de protocol din cartierul Primăverii, de unde a fost evacuat. Acesta avea la dispoziție 60 de zile pentru a se muta.

Fostul președinte Traian Băsescu a eliberat vila de protocol de unde a fost evacuat


Fostul președinte Traian Băsescu a eliberat vila de protocol din cartierul Primăverii, de unde a fost evacuat. Acesta avea la dispoziție 60 de zile pentru a se muta, dar a ales să plece mai repede, după aproximativ o lună.

Traian Băsescu a ales să plece mai repede din vila de protocol în care a locuit ani de zile. Fostul președinte, împreună cu soția, a fost ajutat de către cele două fiice ale sale să se mute din cartierul Primăverii, potrivit Antena 3.
Încă nu se stie unde anume s-a mutat fostul președinte. Ultima dată, acesta a fost surprins într-un cartier rezidențial din Pipera, unde ar fi mers să vizioneze un apartament în valoare de 200.000 de euro.
Traian Băsescu a rămas fără indemnizația lunară de la stat. Suma pe care o încasa în fiecare lună
Administrația Prezidențială i-a retras lui Băsescu indemnizația lunară (de 75% din cea pe care o primește Președintele în funcție).
De asemenea, a fost întrerupt contractul de muncă al consilierului lui Băsescu care era plătit de Administrația Prezidențială.
Deciziile vin în urma sentinței definitive din data de 23 martie 2022 a Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a hotărât că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea.