Fostul primar al municipiului Medgidia, Marian Iordache a trecut la cele veșnice

Scena politică din județul Constanța este, de astăzi, mai săracă. Fostul primar al municipiului Medgidia, consilierul județean PNL, Marian Iordache, a trecut la cele veșnice

Fostul primar al municipiului Medgidia, Marian Iordache a trecut la cele veșnice
Foto: Facebook


Scena politică din județul Constanța este, de astăzi, mai săracă. Fostul primar al municipiului Medgidia, consilierul județean PNL, Marian Iordache, în vârstă de 59 de ani, a trecut la cele veșnice după ce s-a înecat cu o bucată de pepene în timp ce lua cina.

Fostul deputat Mihai Lupu a confirmat tragica veste: ”Din păcate s-a petrecut o tragedie. Nu am mai multe detalii, se pare ca a fost un infarct! Condoleanțe familiei îndoliate”. 

Colegilor nu le vine să creadă și sunt distruși de durere. Marian Iordache a fost un politician activ, cu multe inițiative.
Începând cu anul 1991, Marian Iordache a candidat pentru funcţia de viceprimar, pe care a ocupat-o preţ de trei mandate. În iunie 2008, Marian Iordache a fost ales primarul al municipiului cu aproape 40.000 de locuutori. A fost reales şi în 2012, din partea USL. 
A fost director general la IMUM Medgidia, companie producătoare de utilaje agricole și de transport, și director comercial în cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România – DRDP Constanţa. 
Marian Iordache era consilier județean din partea PNL și consilierul personal al primarului orașului Cernavodă, Liviu Negoiță.