FOTO Se reabilitează parcările din incinta Complexului Sportiv Gheorghe Hagi din Constanța

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a finalizat ieri lucrările de reamenajare a zonei destinate staționării autovehiculelor din fața sediului administrativ

FOTO Se reabilitează parcările din incinta Complexului Sportiv Gheorghe Hagi din Constanța


Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, a finalizat ieri lucrările de reamenajare a zonei destinate staționării autovehiculelor din fața sediului administrativ.

Carosabilul a fost recondiționat prin turnare de covor asfaltic,  după ce utilajele au decopertat stratul de asfalt deteriorat. Tot ieri, echipele administratorului drumului public au executat lucrări de frezare a carosabilului în parcarea de lângă terenul sintetic. 
Paralel cu intervențiile edilitare, continuă modernizarea terenului de fotbal prin montarea rulourilor de gazon artificial. Peste gazonul sintetic va fi turnată o mixtură formată din nisip și granule de cauciuc care are rolul de a fixa și de proteja materialul sintetic, totodată amortizând eventualele șocuri ce apar la contactul cu suprafața de joc.
Ulterior,  vor fi montate porțile de joc, băncile de rezervă și tribunele pentru spectatori.
Reamenjarea terenului sintetic, a porților de fotbal, a băncilor de rezervă și a tribunelor beneficiază de la executant de o garanție de 2 ani, iar gazonul de 5 ani.