Pompierul cu suflet de artist, Romulus Pascaru, a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

Pompierul constănțean ale cărui misiuni au dus la salvarea de vieți și nu numai, a primit din partea lui Marcel Vela, Emblema de Onoare oferită în semn de înaltă apreciere.

Pompierul cu suflet de artist, Romulus Pascaru, a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne


Cu ocazia Zilei Naționale a României, pentru merite deosebite, câțiva pompieri români au primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, oferite în semn de înaltă apreciere din partea Ministruui al Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Printre aceștia se numără un pompier constănțean ale cărui misiuni au dus la salvarea de vieți și nu numai. 
Este vorba de plutonier adjutant, de astăzi, pentru ca a fost avansat înainte de termen, Pascaru Romulus, care, de-a lungul a mai bine de 14 ani a participat la peste 1.500 de misiuni de salvare a persoanelor sau a animalelor din medii ostile vieții, descarcerări, incendii sau acordarea primului ajutor medical făcând parte și din echipajul paramedical SMURD. 
"Romică, asa cum ii spun colegii, nu este doar pompier-paramedic. În timpul liber el este pictor, poet, compozitor și sculptor. Suntem mândri de tine Romică și îți mulțumim că te avem ca exemplu de pompier salvator și pe lângă toate acestea... Și artist", declară reprezentanții ISU Dobrogea.