George Simion: Cîțu este controlat din alte țări. Klaus Iohannis ține în lesă conducerea PSD

Liderul AUR, George Simion este de părere că șeful statului este un președinte „absent” în cei șase ani de mandat pe care i-a exercitat până acum.

George Simion: Cîțu este controlat din alte țări. Klaus Iohannis ține în lesă conducerea PSD


Liderul AUR, George Simion a povestit despre "drumeția" făcută, în vara anului 2020, la conacul de un milion de euro al lui Costel Alexe. "Aparent n-ai zice că face un milion de euro dar apoi aduni clădire cu clădire..." 

"Eu am fost la casele lui Marian Oprișan, a lui Dumitru Buzatu, a lui Costel Alexe. Cred că mă duc, că am unele informații, și la Domnul Cîțu" a spus liderul AUR, la Antena 3.
Liderul AUR a mai spus că cea mai tare casă este cea a lui Marian Oprișan.
"Cea mai tare casă e clar a Domnului Oprișan. Are șapte vile într-una. E cu de toateȘtiți câte resurse, eu abia aștept să aflu, s-au consumat să ne urmărească prin toată țară. Ne prelua Dusterul de la doi și-un sfert, de la intrare în județ și ne lasă la ieșirea din județ. Și asta era numai doi și-un sfert. Nu știu SRI și restul serviciilor. Știți câte resurse, eu abia aștept să aflu, s-au consumat să ne urmărească prin toată țară. Ne prelua Dusterul de la doi și-un sfert, de la intrare în județ și ne lasă la ieșirea din județ. Și asta era numai doi și-un sfert. Nu știu SRI și restul serviciilor. Eram un factor de risc. Prezentăm averea lui Costel Alexe, averea lui Marian Oprișan. Cum credeți că s-au ridicat case de milioane de euro fără complicitatea celor din servicii, din poliție. Au fost toți mâna-n mâna, au furat din averea poporului român în acești 30 de ani. Uitați, Costel Alexe este căutat de DNA. Îl așteptăm și pe Marian Oprișan, îi așteptăm și pe alții", a declarat George Simion.
Simion, este de părere că șeful statului este un președinte „absent” în cei șase ani de mandat pe care i-a exercitat până acum. În acest sens, el a spus că ar fi bine ca președintele Klaus Iohannis să fie schimbat din funcție.
„Putem scăpa de el, dar PSD nu prea vrea acum”, a menționat deputatul. Motivul, a adăugat liderul AUR, este că șeful statului „ține în lesă conducerea PSD”, a spus George Simion.
Tema suspendării din funcție a președintelui Klaus Iohannis, ridicată după alegerile parlamentare de către liderii AUR, a fost respinsă de PSD din cauza actualei situații epidemiologice.