Ludovic Orban, mesaj pentru tineri: Nu vă apucaţi de fumat

Ludovic Orban le transmite tinerilor să nu te apuce de fumat. Premierul a recunoscut efectul negativ asupra tinerilor pe care poza de la Guvern

Ludovic Orban, mesaj pentru tineri: Nu vă apucaţi de fumat


Premierul Ludovic Orban le transmite tinerilor să nu te apuce de fumat. Premierul a recunoscut efectul negativ asupra tinerilor pe care poza de la Guvern l-ar putea avea şi a afirmat că va încerca să se lase de fumat, fiind conștient de efectele nocive asupra sănătății, cu atât mai mult cu cât fumează de 40 de ani. 

„Suntem oameni, mai greșim, mi-am cerut scuze, important este să recunoști greșeala și să încerci să o îndrepți”, a spus premierul Ludovic Orban, luni seara, la Digi24. 
„Am greșit, am plătit, sunt dispus să plătesc pentru orice greșeală”, a afirmat premierul, care a explicat că are o muncă istovitoare, de câte 15-16 ore pe zi și pentru un fumător înrăit este greu să nu aibă la îndemână un loc special amenajat.  
„Reflectez la o soluție să mă las de fumat, am fumat destul 40 de ani, cred că cel mai mult s-ar bucura familia mea”, a mărturisit șeful executivului.
El a povestit că a mai avut tentative să se lase de fumat și chiar a reușit timp de un an, însă la eclipsa din Soare din 1999 s-a reapucat.
„Ar trebui să ia amendă toți cei care încalcă legea”, a mai spus premierul, care crede că amenda trebuie să fie cu atât mai mare cu cât funcția pe care o ocupă respectiva persoană e mai mare.