Harrison Ford, operat la un picior după ce s-a rănit în timpul filmărilor la „Star Wars”

Starul american in varsta de 71 de ani a trecut printr-o interventie chirurgicala dupa ce s-a accidentat la picior pe platourile de filmare

Harrison Ford, operat la un picior după ce s-a rănit în timpul filmărilor la „Star Wars”


Starul hollywoodian in varsta de 71 de ani a trecut printr-o interventie chirurgicala dupa ce s-a accidentat la picior pe platourile de filmare. In urma accidentului din 12 iunie de la Pinewood Studios, din apropierea Londrei, actorul a fost ranit la glezna.

Harrison Ford, se simte bine si va incepe in curand programul de recuperare, a spus Ina Treciokas, purtatoarea de cuvant a actorului.
Producatorii filmului “Razboiul stelelor VII” au precizat ca filmarile continua conform planului, pana la recuperarea completa a lui Harrison Ford.
Actorul Harrison Ford a fost distribuit in rolul lui Han Solo in “Razboiul stelelor VII”, continuarea mult asteptata a francizei regizata de J.J. Abrams, care va fi lansata in 2015.
Actiunea filmului are loc la 30 de ani dupa “Intoarcerea lui Jedi: Editie speciala” (1983), insa scenariul a fost pastrat secret.
Harrison Ford se afla in fruntea distributiei, alaturi de Carrie Fisher, Mark Hamill, Lupita Nyong’o, Andy Serkis si Oscar Isaac.
Distributia este completata de actorul suedez Max Von Sydow, actorul Adam Driver (starul din serialul “Girls/ Fetele”), Domhnall Gleeson si actorii debutanti John Boyega si Daisy Ridley.
Cel de-al saptelea film din franciza “Razboiul stelelor/ Star Wars” va fi lansat in cinematografe pe 18 decembrie 2015, iar studiourile Disney intentioneaza sa realizeze, in paralel cu cele trei lungmetraje din serie, productii spin-off, cu o poveste independenta.
Franciza “Star Wars”, creata de George Lucas, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.
Cunoscut pentru rolurile din seriile “Indiana Jones” si “Razboiul Stelelor”, Harrison Ford a declarat in trecut ca prefera ca publicul sa-si aminteasca de el pentru roluri precum cele din “Martorul” – care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal – si “The Mosquito Coast”, cu Helen Mirren si River Phoenix, doua filme de Peter Weir. Ford a mai jucat in filme precum “Sabrina”, in regia celebrului Sydney Pollack, si “Imigrantii/ Crossing Over”, in regia lui Wayne Kramer.