Klaus Iohannis a lansat un apel ferm pentru cei care încalcă legea. „Fiți responsabili și solidari”

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un apel ferm pentru toţi cei care cred că lucrurile nu sunt atât de grave şi continuă să ignore reglementările autorităţilor

Klaus Iohannis a lansat un apel ferm pentru cei care încalcă legea. „Fiți responsabili și solidari”


Preşedintele Klaus Iohannis a lansat un apel ferm pentru toţi cei care cred că lucrurile nu sunt atât de grave şi continuă să ignore reglementările autorităţilor.

Nu păcăliţi instituţiile statului, vă păcăliţi singuri! Îi păcăliţi pe cei dragi vouă, pe copiii, părinţii şi bunicii voştri pe care îi puneţi în pericol pentru că nesocotiţi măsuri luate pentru protejarea vieţii voastre şi a semenilor voştri. Orice pas făcut dincolo de liniile trasate de aceste reglementări poate însemna îmbolnăvirea voastră şi, mai departe, a celor dragi. Nu vă expuneţi şi nu îi expuneţi pe cei de lângă voi! Fiţi responsabili şi solidari! 346 de oameni au pierdut bătălia cu acest virus nemilos. Durere şi neputinţă, un gol imens în familiile din care 346 de oameni au dispărut fulgerător. Vreau să transmit condoleanţe familiilor îndoliate şi multă putere să treacă prin această perioadă extrem de dificilă. Dacă restricţiile sunt respectate de fiecare dintre noi, putem salva vieţi. În vremurile acestea, toţi, repet, toţi suntem vulnerabili dacă ignorăm măsurile impuse de autorităţi. Criza aceasta nu poate fi depăşită decât împreună” a declarat Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.