Liviu Dragnea: Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea scrie într-o postare pe Facebook că vrea să pună capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic și că viața personală a oricui ar trebui să rămână privată.

Liviu Dragnea: Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată


Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a reacționat, marți seară, după ce presa a scris că s-ar fi despărțit de iubita sa, Irina Tănase, și ulterior ar fi dispărut. Acesta scrie într-o postare pe Facebook că vrea să pună capăt ”tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic” și că ”viața personală a oricui ar trebui să rămână privată”.

"Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări", scrie Liviu Dragnea.
Dragnea susține că preferă să îți țină viața privată doar pentru el și nu își va comenta nici relațiile, dar nici alegerile pe care le-a făcut până acum. Totodată, el a adăugat că există schimbări, dar și decizii în viața oricui.
"Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.
Totodată, Liviu Dragnea mai spune că ziua de Sfântul Nicolae și-a petrecut-o împreună cu copiii săi, iar astăzi a lucrat la partid.
"Orice altă "știre" e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu "senzațional" și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării", a mai spus Liviu Dragnea.