Locul de joacă din Portul Tomis se transformă în zonă de agrement

Primăria Municipiului Constanța lucrează pentru ca toate spațiile destinate celor mai mici locuitori ai Constanței să fie modernizate

Locul de joacă din Portul Tomis se transformă în zonă de agrement


Reamenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța. Fie că vorbim despre locuri de joacă mici care se află între blocuri sau despre cele mai mari, Primăria Municipiului Constanța lucrează pentru ca toate spațiile destinate celor mai mici locuitori ai Constanței să fie modernizate și să poată fi folosite în siguranță.

După ce în toamna anului trecut locul de joacă din Portul Tomis a fost dotat cu echipamente noi, moderne, în această primăvară spațiul a fost extins, suprafața acestuia fiind dublată. Muncitorii au nivelat terenul, au împrejmuit cu borduri spațiul în așa fel încât, la finalizarea tuturor lucrărilor, să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța celor mici.
Spațiul extins a fost dotat și cu elementele de joacă noi (leagăne, jocuri pe arc, căsuță și cățărători) la standarde europene, iar de jur împrejurul locului de joacă a fost montat un gard frumos colorat.
De curând a fost turnat și covorul de cauciuc antitraumă, multistrat pentru siguranța prichindeilor, frumos colorat și atractiv atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.
Mai mult decât atât, întreaga zonă se transformă într-una de agrement. Pentru părinți și bunici au fost montate băncuțe și coșuri de gunoi, iar spațiul verde rămas urmează să fie amenajat cu gazon, flori, arbori și arbuști. Bănci vor fi amplasate și pe aleile din jurul locului de joacă. 
Reprezentanții primăriei roagă constănțenii să mențină curățenia în spațiile de joacă, iar dacă observă fapte antisociale să anunțe Direcția Generală Poliția Local la nr de telefon 0241.484205 sau 0799606142 (WhatsApp).