Ludovic Orban: Eu sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală

Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat, joi, că este mulțumit de activitatea miniștrilor liberali și că nu a auzit de vreo intenţie a premierului Florin Cîţu de a face o remaniere.

Ludovic Orban: Eu sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală


Președintele PNL, Ludovic Orban a declarat, joi, că este mulțumit de activitatea miniștrilor liberali și că nu a auzit de vreo intenţie a premierului Florin Cîţu de a face o remaniere. De altfel, marți, Cîțu a spus că nu intenționează să remanieze Guvernul, deși e evident că unii miniștri fac o treabă foare bună, în timp ce alții au cam rămas în urmă.

Despre o remaniere care să-i vizeze pe ministrul Agriculturii, Adrian Oros, şi pe ministrul Finanţelor, Alexandru Nazare, ambii de la PNL, Ludovic Orban a spus: „Nu am auzit de acest lucru. Eu sunt mulţumit de echipa guvernamentală liberală şi, evident, Oros a fost ministru şi în echipa pe care am condus-o eu la nivel guvernamental. Ca atare, eu nu am auzit de o astfel de intenţie”.
Întrebat dacă are cunoştinţă despre o nemulţumire a premierului Cîțu vizavi de cei doi, Orban a răspuns: „Nu ştiu de unde aţi auzit dumneavoastră, eu nu am auzit de acest lucru”.