Marcel Ciolacu: Iohannis şi Guvernul au scăpat pandemia de sub control

Liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu, a susţinut, miercuri seara, că şeful statului şi "Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control"

Marcel Ciolacu: Iohannis şi Guvernul au scăpat pandemia de sub control


Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu, a susţinut, miercuri seara, că şeful statului şi "Guvernul său au scăpat total pandemia de sub control", iar "la 4.000 de infectări pe zi este exclus să ne gândim la organizarea de alegeri".

"Am avut din nou noroc. Nu sunt pozitiv. O să ne încerce în continuare, la un moment dat o să ni se termine şi norocul. Din punctul meu de vedere Preşedintele şi guvernul lui au scăpat pandemia de sub control. La 4.000 de cazuri pe zi sunt excluse alegerile parlamentare. Trebuie să avem un Parlament legitim, nu voteză doar câţiva români. Cum poate fi un Parlament legitimi când oamenii nu vin la votare.
Azi a venit motivarea de la CCR. Nu am intervenit niciodată să comentez despre decizia CCR. Avem de gând să facem de data asta ceva. Noi vrem să vorbim în primul rând cei din Guvern, să facem un plan.  Avem proiectul de act normativ despre amânarea alegerilor. Eu aş invita în primul rând Guvenrul să ne explice", a declarat Marcel Ciolacu, într-o intervenție telefonică la România TV.