Membrii Comisiei Juridice s-au încuiat cu cheia în sală, de teama senatoarei Diana Șoșoacă

Senatorii din Comisia Juridică au decis să se adreseze Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale care să verifice dacă masca de plastic este una conformă.

Membrii Comisiei Juridice s-au încuiat cu cheia în sală, de teama senatoarei Diana Șoșoacă


Marți, Diana Șoșoacă nu a fost lăsată să între în sala de ședințe pentru că purta o mască din plastic care nu îi acoperea și gura, și nasul. Senatorii urmau să discute atunci despre sancționarea acesteia pentru mai multe încălcări ale prevederilor regulamentare.

Miercuri, senatorii din Comisia Juridică s-au reunit într-o nouă ședință pentru a discuta despre desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. În acest context, a fost luat în discuție și subiectul sancționării Dianei Șoșoacă. Și pentru a nu se mai repeta incidentul de pe 13 aprilie, aleșii au decis să încuie sala de ședință, informează Știrile Pro Tv.
În cadrul ședinței, senatorii au decis să se adreseze Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale, și unei structuri din Ministerul Apărării Naționale care să verifice dacă masca de plastic pe care o poartă Diana Șoșoacă este una conformă cu regulile sanitare de protecție anti-COVID-19.