O ambulanţă aflată în misiune a fost lovită de un taxi, în zona Tomis III din Constanța

Pe bulevardul Al. Lăpușneanu, în zona Tomis III din Constanța a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o ambulanță, care transporta un pacient către spital, și un taximetru în care se aflau doi pasageri.

O ambulanţă aflată în misiune a fost lovită de un taxi, în zona Tomis III din Constanța


O ambulanţă aflată în misiune a fost implicată într-un accident de circulație în Constanța. Echipajul a fost lovit de un taxi, iar în urma accidentului taximetristul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În taxi se aflau doi pasageri, care nu au avut probleme de sănătate.

O ambulanţă B2 se deplasa joi, pe bulevardul Alexandru Lăpuşeanu din municipiul Constanţa, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase deoarece transporta un pacient la Spitalul Judeţean.
La un moment dat, ambulanţa a fost lovită de un taxi. În urma accidentului, taximetristul a fost rănit, el suferind un traumatism cranian. Bărbatul a fost preluat de o altă ambulanţă şi dus la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.
"Astăzi, în jurul orei 10.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism (taxi) și o ambulanță, care se deplasa având în funcțiune semnalele acustice și luminoase. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a transmis Andreea Iliescu, purt[torul de cuvânt al IPJ Constanța.