Olguţa Vasilescu: Lege făcută de PSD. Bani europeni pentru angajări, disponibili

Lia Olguţa Vasilescu a declarat că PSD a creat deja cadrul legal pentru ca patronii să fie sprijiniţi cu fonduri europene, atunci când fac angajări

Olguţa Vasilescu: Lege făcută de PSD. Bani europeni pentru angajări, disponibili


Olguţa Vasilescu scris pe o pagină de socializare că PSD a creat deja cadrul legal pentru ca patronii să fie sprijiniţi cu fonduri europene, atunci când fac angajări.

"Mda! Le spun asta de două săptămâni! Au lege făcută de PSD şi fonduri europene drept finanţare. Patronul poate primi pentru orice nou angajat, ucenic sau cu facultate, suma de 2250 lei/lună pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 3 ani. Singura obligaţie a patronului este că după ce se termina contractul pe fonduri europene să elibereze angajatului o hârtie din care să reiasă că a fost specializat în meseria respectivă. De exemplu, dacă l-a angajat strungar, după 3 ani să îi elibereze omului o hârtie că poate profesa că strungar. Simplu şi eficient! Banii reprezintă sume mai mari decât se acordă pentru şomajul tehnic, vin din fonduri europene, iar angajatorul nu îi primeşte doar 3 luni, cât durează pandemia...", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.