Operatorii din turism vor lansa programul special City Break în Constanța

Pentru a atrage cât mai mulți turiști pe litoral, operatorii din turism s-au gândit să lanseze un nou concept de program special City Break la Constanța.

Operatorii din turism vor lansa programul special City Break în Constanța


Pentru a atrage cât mai mulți turiști pe litoral, operatorii din turism s-au gândit să lanseze un nou concept de program special "City Break la Constanța". Pachetul include cazare, dar și meniuri special, plimbări pe mare și vizite la muzee. Unele au intrare gratuită, altele au prețurile reduse.

În cursul zilei de miercuri 17 mai, a.c., Asociația Patronală RESTO a organizat o conferință de presă în Portul Tomis în care a fost prezentat conceptul de Program special "City Break la Constanța" și noutăți despre Mamaia pentru 2023. Au participat Corina Martin, Secretar General al FPIOR și Președinte de onoare RESTO, Iancu Ghindici, Președinte al Comisiei Port Tomis a RESTO și proprietar al restaurantului Pasticceria D'Italy – Osteria D'Italy, Dan George, proprietarul Restaurantului Ïn-Larg și Virgil Donose, proprietarul restaurantelor Marin Compass și Camarote.
Un City Break propus de agenţiile turistice va însemna două sau trei nopţi de cazare în hoteluri de trei sau patru stele, precum și reduceri de 10% la cherhanalele înscrie în programul "Constanța City Break". În plus, vor fi şi degustări de vinuri opţionale în program, turul cetăţilor din Dobrogea şi-o zi în Delta Dunării. Din Portul Tomis turiștii vor putea merge și în Satul de Vacanță.

"Pe 1 iulie se aniversează 20 de ani de Aqua Magic și RESTO va avea de asemenea, un eveniment special acolo sau în vizita la Cramele Dobrogene și la atracțiile din Dobrogea. Astăzi suntem însă în Portul Tomis și de aici dăm startul proiectului. Conceptul se va lansa în toamnă și se va termina în primăvară. Programul va însemna că orice turist va putea cumpăra acest pachet de la agențiile de turism și va avea tarife speciale la cazare, plus un voucher de discount la restaurantele partenere RESTO. Pachetele de Weekend la Constanta vor fi disponibile prin agențiile de turism și vor cuprinde minim 2 nopți de cazare în hoteluri de 3 sau 4 stele, împreună cu voucher de reducere de 10% la nota de plată în restaurantele  ce vor intra în program, dar și împreună cu transport gratuit către muzee, atracții, Acvariu sau Delfinariu, sau unele reduceri la acestea. De asemenea, turiștii care aleg City Break la Constanța vor avea reduceri atractive la excursii și tururi locale de degustări de vinuri la crame dobrogene, sau tur de litoral cu turul cetăților antice din Dobrogea sau croazieră de o zi în Delta Dunării. Prețul ar putea porni de undeva de la 250-300 de lei de persoană pentru două nopți de cazare, cu toate beneficiile și discount-urile menționate. Condiția? Să dovediți ca sunteți Turist Constanța, prin voucherul de la Agenția de turism prin care a fost achiziționat pachetul! Programul va include hoteluri, restaurante si atracții din Constanta si Mamaia si va fi disponibil in agenții de turism începând de peste câteva săptămâni - pentru orice perioada de minim 2 nopți din intervalul 15 Septembrie 2023 - 15 Iunie 2024!”, a declarat Corina Martin.

Portul Tomis este mai mult decât o experienţă maritimă. Sunt cel puţin 30 de restaurante cu specific mediteranean unde găsești pește, creveţi scoici şi paste italiene. Operatorii din turism îl numesc „kilometrul zero al Constanței”.
Aș vrea să transmiteți un mesaj turiștilor cu ceea ce pot găsi aici, cu specific pescăresc. Restaurantele sunt amenajate la calibrele celor europene. Mâncarea este gătită cu pește din Marea Neagră, fructe de mare proaspete. Reducerea va fi aplicată la sfârșit, în nota de plată. Dar avem și produse provenite din Grecia: caracatiță. La mare căutare este hamsia. Prin vouchere se aplică voucherul de discount, la restaurantele care aderă la programul Constanța City Break”, a spus George Dan, proprietarul restaurantului În Larg.