Orban: Sunt convins că membrii PNL au înțelepciunea să decidă cea mai bună conducere

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a declarat vineri că în PNL este în continuare „un festival al democrației”.

Orban: Sunt convins că membrii PNL au înțelepciunea să decidă cea mai bună conducere


Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban a declarat vineri că în PNL este în continuare „un festival al democrației” în contextul alegerilor interne, în condițiile în care fiecare delegat la congres va avea libertatea să aleagă cea mai bună opțiune pentru PNL.

“Cu siguranță, membrii PNL își vor exprima votul în conformitate cu opțiunea lor, cu propria evaluare, conform propriului discernământ. Sunt convins că membrii PNL au înțelepciunea să decidă cea mai bună conducere”, a declarat Ludovic Orban.
Acesta a negat că scandalul de corupție de la Ministerul Transporturilor, privind achiziționarea de nave de salvare, îi afectează campania pentru cursa internă a PNL, având în vedere că în dosar sunt invocați și lideri PNL
“Sub nicio formă. Deocamdată este un dosar care nu-i viza pe colegii mei. Singurul lucru ciudat mi s-a părut că au apărut stenograme într-o publicație”, a mai precizat Ludovic Orban.
Întrebat dacă au fost lideri de partid care i-au cerut să facă anumite numiri în posturi cheie, când era premier, Ludovic Orban a declarat:
“În general, numirile au fost făcute în conformitate cu legea. Conform unor criterii foarte clare, de competență, de profesionalism, de capacitate de a conduce o instituție”.