Diana Şoşoacă, despre Vlad Voiculescu: Sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a declarat uimită de comportamentul ministrului Sănătăţii care nu mai fuge aşa cum a făcut în cazul incendiului de la Balş.

Diana Şoşoacă, despre Vlad Voiculescu: Sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine


Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut din nou spectacol în Senat, la dezbaterea moțiunii simple care îl vizează pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei, la inițiativa parlamentară a senatorilor PSD.

Ea s-a declarat uimită de comportamentul ministrului Sănătăţii care nu mai fuge aşa cum a făcut în cazul incendiului de la Balş.
”Că tot vorbeam de huiduieli, au început și în Senat! Mă uit la domnul ministru Voiculescu și sunt uimită. Este pentru prima oară când îl văd și nu fuge de mine. Probabil că acum se sprijină unul pe altul”, a spus Diana Șoșoacă.
Senatoarea a vorbit și despre ce s-a întâmplat în Senat.
”Ce am învățat eu aici, astăzi, la această moțiune? Să am grijă cu cine vorbesc că e posibil ca oricine de aici să fie securist, fiu de securist sau nepot de securist. Să am grijă pentru că, de fapt, toți cei de aici sunt vinovați pentru cei 31 de ani în care Ministerul Economiei a fost disfuncțional.
În ceea ce îl privește pe domnul Năsui, pot să spun că dânsul nu prea știe cum e cu legalitatea ministerului pe care în conduce. Când eu și domnul europarlamentar Terheș ne-am dus să vorbim despre mineri, dânsul nici măcar nu a catadicsit să ne răspundă, să ne dea un telefon, din bun simț. Nu de alta, dar Guvernul este numit, iar Parlamentul este ales de popor și este reprezentantul poporului, iar noi veneam de acolo, de la mineri, cu niște solicitări. Din punct de vedere legal, tot Ministerul Economiei trebuia să vorbească cu minerii. Am mai pierdut încă o zi în loc să rezolvăm problemele esențiale ale României pentru că această moțiune nu va trece. Nu va trece pentru că avem, aici, o putere dictatorială. Ăsta este adevărul!”, a spus Șoșoacă.