Pfizer anunță că o a treia doză de vaccin va fi necesară în termen de 12 luni de la rapel

CEO-ul companiei Pfizer, Albert Bourla, a anunțat că o a treia doză de vaccin va fi necesară în următoarele 12 luni, însă nu a oferit un termen concret.

Pfizer anunță că o a treia doză de vaccin va fi necesară în termen de 12 luni de la rapel


CEO-ul companiei Pfizer, Albert Bourla, a anunțat oficial, joi, că o a treia doză de vaccin va fi necesară în următoarele 12 luni, însă nu a oferit un termen concret, pentru moment, relatează CNBC.

„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a afirmat acesta.
În luna februarie, Pfizer și BioNTech au anunțat că testează a treia doză din vaccinul Covid-19 pentru a înțelege mai bine răspunsul imun împotriva noilor variante ale virusului.
CEO-ul companiei Pfizer susține că oamenii „probabil” vor avea nevoie de încă o doză de rapel a unui vaccin Covid-19 în termen de 12 luni de la vaccinarea completă. De asemenea, a declarat că este posibil să fie nevoie ca oamenii să fie vaccinați anual cu un ser anti-Covid.
„Este extrem de important să suprimăm grupul de persoane care pot fi susceptibile la virus”, a spus Albert Bourla adăugând că vaccinurile vor contribui la combaterea variantelor extrem de contagioase.