Primăria Constanța a amenajat un nou spațiu de recreere pentru constănțeni

Grupuri de mobilier urban cu bănci și jardiniere circulare cu arbuști decorativi vor înfrumuseța spațiul public urban din zona bulevardului Tomis, pentru a oferi locuitorilor orașului un loc de odihnă

Primăria Constanța a amenajat un nou spațiu de recreere pentru constănțeni


Grupuri de mobilier urban cu bănci și jardiniere circulare cu arbuști decorativi vor înfrumuseța spațiul public urban din zona bulevardului Tomis, pentru a oferi locuitorilor orașului un loc de odihnă și petrecere a timpului liber la standarde moderne.

Specialiștii municipalității lucrează acum la infrastructura noii piațete care se va îmbina perfect cu trotuarele moderne, pista pentru biciclete și spațiul verde creat pe bulevardul Tomis. 
Primăria Municipiului Constanța are în desfășurare în acest moment amenajarea acestei zone aflate la intersecția dintre bulevardele Tomis și Mamaia. Prin lucrările executate aici, spațiul urban va fi reconfigurat total. Sunt executate lucrări de pavimente care vin în completarea lucrărilor executate pe bulevardul Tomis. La final, zona se va transforma într-un loc perfect pentru recreere, cu spații verzi și mobilier urban nou", a declarat Daniel Vlăescu, șef serviciu tehnic SC Confort Urban. 
Piațeta Capitol este prevăzută cu pavele moderne, alei de acces, 6 grupuri de câte două băncuțe cu jardiniere iluminate ornamental. Spațiul verde va fi îmbogățit arbuști ornamentali și  cu rulouri de gazon ce vor fi întreținute permanent cu un sistem de irigații modern.