PSD: Guvernul PNL, incapabil să gestioneze problemele țării. Țara este sub cod roșu de inundații, iar guvernul pare încremenit

Partidul Social Democrat a transmis guvernului condus de Ludovic Orban că "de o săptămână, țara este sub cod roșu de inundații, iar guvernul pare încremenit.

PSD: Guvernul PNL, incapabil să gestioneze problemele țării. Țara este sub cod roșu de inundații, iar guvernul pare încremenit


Partidul Social Democrat a transmis guvernului condus de Ludovic Orban că "de o săptămână, țara este sub cod roșu de inundații, iar guvernul pare încremenit. Dezinteresul față de problemele reale are românilor este evident".

"Nu au avut timp pentru Comitetul de Situații de Urgență, nu s-au deplasat în țară, nu au luat nicio măsură pentru a-i ajuta pe oamenii rămași pe drumuri, cu gospodăriile inundate, în schimb au timp de petreceri, achiziții dubioase cu dedicație și de certat judecătorii pentru hotărârile care nu le convin. Guvernul PNL nu este capabil să gestioneze niciuna dintre problemele țării: pandemie, economie, inundații. În Bistrița, unde sute de familii se luptă cu furia apelor, singurele care au intervenit au fost autoritățile locale. Niciun reprezentant al Guvernului nu și-a murdărit pantofii de firmă", transmite Daniel Suciu într-un mesaj, distribuit pe pagina oficială de Facebook a PSD.