Putin amenință Occidentul: Dacă cineva intervine în situația din Ucraina, răspunsul va fi fulgerător

Vladimir Putin a amenințat, miercuri, cu un răspuns fulgerător și rapid, dacă cineva din exterior va dori să intervină în Ucraina.

Putin amenință Occidentul: Dacă cineva intervine în situația din Ucraina, răspunsul va fi fulgerător


Vladimir Putin a amenințat, miercuri, cu un „răspuns fulgerător și rapid”, dacă „cineva din exterior va dori să intervină în Ucraina”. Putin a spus că va folosi „toate instrumentele” în cazul în care va exista vreo intervenție din partea cuiva care să reprezinte o „amenințare strategică” pentru Rusia în războiul din Ucraina.

El a adăugat că, în cazul unei amenințări la adresa sa, Rusia va folosi ca răspuns mijloace pe care adversarii săi nu le au, citează Tass.

Puțin a reluat teza că Ucraina a fost adusă la o confruntare directă cu Rusia de către forțele externe, comentând că an de an țara vecină a fost transformată în „anti-Rusia”.
„Și apoi au adus-o într-o ciocnire directă, au împins Ucraina într-o ciocnire directă cu Rusia. Astfel de planuri, inclusiv un atac militar asupra Crimeei și Donbasului, au fost, din păcate, precizate în documentele doctrinare ucrainene de astăzi”, a spus liderul de la Kremlin.