Răsăuțeanu: Nu este obligația constănțenilor să tundă iarba din oraș. Este un abuz pe care primăria îl face!

Liderul de grup al consilierilor social-democrați din Consiliul Local Constanța, Costin Răsăuțeanu a reacționat dur la adresa administrației publice locale.

Răsăuțeanu: Nu este obligația constănțenilor să tundă iarba din oraș. Este un abuz pe care primăria îl face!


Liderul de grup al consilierilor social-democrați constănțeni din Consiliul Local Municipal Constanța, Costin Răsăuțeanu a reacționat dur la adresa administrației publice locale. Acesta spune că nu este obligația constănțenilor să tundă iarba din oraș, iar USR și PNL au votat cu două mâini acel regulament abuziv privind gospodărirea Asociațiilor de Proprietari.

"USR și PNL au votat cu două mâini acel regulament ABUZIV privind gospodărirea Asociațiilor de Proprietari. 
Nu este obligația constănțenilor să tundă iarba din oraș! Este un ABUZ pe care primăria îl face.
SOMAȚIILE către oameni s-au trimis pentru că USR și PNL au VOTAT un Regulament aberant! Acesta este adevărul! Este inadmisibil să critici o hotârâre al cărei autor ești și pe care, de altfel, ai votat-o fără cap! 
USR-PLUS are în atribuții coordonarea/gestionarea SPAȚIILOR VERZI din Constanța. Este treaba lor să administreze orașul împreună cu PNL! Așa au promis...că stiu ei ce au de făcut. Au mințit! Fapte ZERO. Rezultate ZERO.
În oraș sunt bălării cât casa, șerpii ne mănăncă și căpușele  mișună prin iarba de 1 metru. În timp ce dau vina unii pe alții, Asociațiile de Proprietari primesc amenințări din partea primarului. Încetați cu MINCIUNA și teatrul acesta de proastă calitate! Puneți mâna la treabă și administrați orașul!", a scris Costin Răsăuțeanu pe  Facebook.