Răsăuțeanu: O administrație puerilă care nu își înțelege rolul fundamental pe care îl are: să guverneze pentru oameni!

Liderul consilierilor social democrați din Constanța, Costin Răsăuțeanu, a precizat faptul că cei de la USR "nu au avut curaj până la capăt să dea curs bunului simț și s-au lăsat pradă unei abordări ipocrite și puerile".

Răsăuțeanu: O administrație puerilă care nu își înțelege rolul fundamental pe care îl are: să guverneze pentru oameni!


Liderul consilierilor social democrați din Consiliul Local Municipal Constanța, Costin Răsăuțeanu, susține că, acum câteva săptămâni, USR Constanța le-a dat dreptate. La cel moment, au spus că au greșit atunci când au votat și că vor și ei să abroge o hotărâre adoptată în afara legii. La acel moment, PSD a cerut desființarea acelei hotărâri!.

După ședința de vineri, Costin Răsăuțeanu a precizat faptul că cei de la USR "nu au avut curaj până la capăt să dea curs bunului simț și s-au lăsat pradă unei abordări ipocrite și puerile".
"Minciună și ipocrizie. Consilierii PNL-USR au votat împotriva asociațiilor de proprietari. Acum câteva săptămâni, USR Constanța ne-a dat dreptate. Au spus că au greșit atunci când au votat și că vor și ei să abroge o hotărâre adoptată în afara legii. La acel moment, PSD a cerut desființarea acelei hotărâri! Ne-am ținut de cuvânt! 
Grupul PSD a introdus pe ordinea de zi din 30.07.2021 ABROGAREA hotărârii adoptată ilegal tot de PNL și USR care obliga în mod abuziv și tendențios constănțenii să întrețină spațiile verzi(mii de metri pătrați) care sunt în responsabilitatea primăriei. USR NU a votat. S-au răzgândit. 
Care este argumentul? Pentru că nu au avut curaj până la capăt să dea curs bunului simț? Și s-au lăsat prada unei abordări ipocrite și puerile? A fost doar un simulacru de imagine prost regizat! Incompetență!
O administrație PUERILĂ care nu își înțelege rolul fundamental pe care îl are: să guverneze pentru oameni! Și în interesul lor! Nu să îi jecmănească de bani la propriu, așa cum se întâmplă cu regulamentul de parcare. 
Constănțenii s-au trezit că trebuie să plătească parcarea în tot orașul! Chiar daca își plătesc taxele și impozitele la zi!
Tarifele de parcare sunt ridicol de scumpe, de altfel, întregul plan al parcării este gestionat stângaci. Turiștii sunt confuzi, operatorii din turism se plâng că tot mai multi turiști spun că nu vor reveni în stațiunea Mamaia. Constanța trebuie să arate ca un oraș primitor și prietenos, iar administrația locală trebuie să gândească măsuri care să atragă turiștii! Nu să îi îndepărteze!
Tot în ședința de ieri, Grupul PSD a votat pentru înființarea unui parc tehnologic în Constanța, într-o forma corectă așa cum ne-am dorit-o și care să sprijine real inițiativa și mediul de afaceri.
Vom susține întotdeauna inovația și tot ceea ce aduce în prim plan crearea locurilor de muncă și mai ales, sprijinul tinerilor și pregătirea acestora pentru ocupațiile profesionale de viitor.  
Faptul că suntem în opoziție, ne responsabilizează să veghem la servirea intereselor cetățenilor orașului, să fim prezenți și să susținem proiecte importante", a scris Costin Răsăuțeanu pe Facebook.