Reducerile Early Booking atrag turiștii pentru 2024

Reducerile early booking au devenit și mai atrăgătoare, ajungând să ofere chiar și până la 50 la sută discount. În topul destinațiilor preferate pentru anul 2024 se regăsescBulgaria, Turcia și Grecia.

Reducerile Early Booking atrag turiștii pentru 2024


Mulți oameni au deja început să-și planifice vacanțele pentru vara următoare. Reducerile early booking au devenit și mai atrăgătoare, ajungând să ofere chiar și până la 50% discount. În topul destinațiilor preferate pentru anul 2024 se regăsesc, așa cum era de așteptat, Bulgaria, Turcia și Grecia.

Hotelierii pun accent pe atragerea unui număr semnificativ de turiști încă din sezonul primăverii, mai ales în perioada sărbătorilor de Paște, potrivit Observator News.
„Avem deja rezervări, sunt destul de multe, ţinând cont că am lansat oferta de vreo două săptămâni. Deja sunt peste 100 de pachete turistice vândute”, spune Lucian Bădîrcea, director agenţie de turism.
Mai mult de 75% dintre vizitatorii care aleg staţiunile de pe litoralul bulgăresc sunt de naţionalitate română. Industria hotelieră a reuşit să dezvolte strategii eficiente pentru a-şi menţine clientele fidele. Astfel, pachetele turistice oferite includ o gamă completă de servicii, precum cele trei mese principale, gustări, băuturi, masaje, acces la spa, activităţi de divertisment pentru copii şi chiar confortabilele sezlonguri de pe plajă.
Grecia este o altă destinație preferată de români, cu toate că poate fi considerată mai costisitoare. Prețurile pentru un sejur de 5 nopți la un hotel de 3 stele încep de la aproximativ 170 de euro per persoană. Agențiile de turism au pregătit, de asemenea, oferte early booking pentru Turcia. Pachetele turistice încep de la 120 de euro pentru un hotel de 3 stele, inclusiv micul dejun.