Revelion în aer liber la Constanța. Măsuri de siguranță pentru desfășurarea evenimentului

Pentru siguranța participanților la eveniment, în perioada 30 decembrie 2021, ora 18:00-01 ianuarie 2022, ora 18:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe bulevardul Tomis.

Revelion în aer liber la Constanța. Măsuri de siguranță pentru desfășurarea evenimentului


DJ Adrian Eftimie, DJ Optick, DJ Vali Bărbulescu și DJ Sllash&Doppe vor crea o atmosferă de neuitat pe bulevardul Tomis în noaptea dintre ani. Evenimentul va începe la ora 20:00.

Pentru siguranța participanților la eveniment, în perioada 30 decembrie 2021, ora 18:00-01 ianuarie 2022, ora 18:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe bulevardul Tomis, între bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/staționarea autovehiculelor.
De asemenea, în aceeași perioadă traficul rutier va fi restricționat pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.
Circulația și staționarea autovehiculelor vor fi interzise pe aleile de acces către Primăria Municipiului Constanța, Instituția Prefectului-Județul Constanța și Consiliul Județean Constanța.
"Accesul în spațiul special amenajat pentru participanții la eveniment se va face cu respectarea prevederilor H.G. 1242 din 08.12.2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 09.12.2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și cu respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Potrivit art.1, pct.8 anexa 3 din H.G. 1242 din 08.12.2021, se permit organizarea şi desfășurarea în aer liber a evenimentelor specifice dedicate marcării trecerii în noul an, în perioada 31 decembrie 2021-1 ianuarie 2022, fără restricţii privind numărul de persoane și intervalul orar, cu purtarea măștii de protecție, precum și cu respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2.
În zona de afluire în perimetrul de desfășurare a evenimentului se vor organiza controale ale participanților pentru evitarea pătrunderii cu obiecte contondente, materiale pirotehnice", precizează reprezentanții Primăriei Constanța.
În premieră, constănțenii vor putea admira spectacolele de artificii care vor fi lansate din 7 locații diferite: Parcul Arheologic, Parcul Tăbăcarie, Parc Poarta 6, Plaja Reyna, Plaja Neversea, Campus Ovidius, Parcare Vivo mall. Efectele pirotehnice vor fi sincronizate cu o coloană muzicală personalizată difuzată pe Kiss FM.