Romașcanu: Astăzi avem două aniversări triste. PSD va iniția o moțiune împotriva lui Nelu Tătaru

Lucian Romașcanu a anunțat o moțiune simplă împotriva ministrului Nelu Tătaru și inițierea unei legi în Parlament pentru sprijinirea sectorului HoReCa

Romașcanu: Astăzi avem două aniversări triste. PSD va iniția o moțiune împotriva lui Nelu Tătaru


Partidul Social Democrat a transmis un mesaj prin purtătorul de cuvânt Lucian Romașcanu în care au anunțat o moțiune simplă împotriva ministrului Nelu Tătaru și inițierea unei legi în Parlament pentru sprijinirea sectorului HoReCa. 

"Avem două aniversări triste. Astăzi se împlinesc 14 zile de când domnul Orban trebuia să vină în fața publicului, în fața Parlamentului să prezinte setul de măsuri necesare, dar nu s-a întâmplat nimic până în acest moment. Iarăși aniversăm 14 zile de când trebuia să înceapă testarea în masă promisă de ministrul Sănătății și de premierul Ludovic Orban și nu s-a întâmplat nimic. Sperăm ca aceste lucruri să se întâmple cât de curând pentru că nu putem trăi într-o țară guvernată la timpul viitor cu 'o să facem' și 'o să dregem'. Lumea are nevoie astăzi de decizii", a spus Lucian Romașcanu în conferința de presă de la sediul PSD.