Suzete din silicon și alte accesorii premium, disponibile la Little Prints

Am ajuns în vremurile în care accesoriile precum suzetele sunt tot mai folosite. Din fericire, acum vorbim de variante mai evoluate.

Suzete din silicon și alte accesorii premium, disponibile la Little Prints


Am ajuns în vremurile în care accesoriile precum suzetele sunt tot mai folosite. Din fericire, acum vorbim de variante mai evoluate. Suzetele sunt mai bine create, din materiale premium, sunt realizate cu grijă față de detalii și nu afectează dentiția sau dezvoltarea orală. Cel puțin când vine vorba de produsele de la Little Prints, adică suzetele Bibs sau Frigg.

Ce este diferit și special la aceste suzete din silicon se referă tocmai la flexibilitatea acestora. Sunt realizate din silicon sau latex natural și au tetina vizibil diferită de cele ale altor tipuri de suzete. Sunt moi și plăcute, au o textură ce imită foarte bine sânul mamei. Și asta nu este tot. Cu un scut diferit, conceput astfel încât să nu atingă pielea bebelușului și să nu irite, cu tetină ieșită în afară, astfel de suzete sunt diferite de cele pe care le găsim în alte magazine. 

Suzetele Bibs, disponibile în diferite mărimi 

Bibs, gigantul brand de talie internațională, a creat linii variate de suzete. Acestea nu sunt universale. Sunt disponibile pe mărimi și trebuie alese în funcție de asta. Iată una dintre probleme, ce sunt legate de faptul că părinții nu aleg corespunzător mărimea. O suzetă prea mare ar putea influența dezvoltarea cavității orale. 

Suzetele Bibs, disponibile la littleprints.ro, pot fi folosite încă din prima lună de viață. Pe măsură ce bebelușul crește și veți avea nevoie de mărimi mai mari, cele de 6 luni sau 18 luni + până la 36 de luni sunt disponibile la aceeași sursă. 

Suzeta vine însoțită și de accesorii 

Din momentul în care vă asumați acest tip de accesoriu ca parte din viața voastră, nu uitați că suzeta are nevoie și de câteva accesorii. Uitați de grija căutatului de suzetă pe durata nopții - optați pentru cele cu inel fosforescent, numite glow in the dark. Uitați de grija suzetei care destul de mult probabil că va fi și una din cele mai plăcute jucării - optați pentru lanț de suzetă sau mici protecții din silicon, care vor proteja suzeta astfel încât aceasta să nu atingă diverse suprafețe. 

La Little Prints veți găsi cu mare ușurință și astfel de accesorii. Sunt cele care vă ajută să fiți efectiv mai practici, fie atunci când ieșiți la plimbare cu bebelușul, fie când sunteți cu cel mic acasă sau în timpul nopții de ce nu. 

Suzeta pe termen lung, un inamic? 

Există și din acest punct de vedere o controversă. Este suzeta potrivită pentru a fi folosită pe termen lung? Cel puțin în primele sale luni de viață când colicii își fac de cap, când există și erupția dentară, o altă bătaie de cap, mulți dintre părinți preferă să aibă de partea lor un aliat precum suzeta. Pe termen lung însă este discutabil. 

Dacă sunteți interesați să testați efectiv, cei de la Bibs au și o linie aparte, un set de suzete Try it, de asemenea disponibil la Little Prints. Sunt 4 suzete diferite. Testați și vedeți ce acceptă bebelușul.  Contact: +4 0725 766 847; e-mail: hello@littleprints.ro