Tânăr ameninţând că se aruncă de pe bloc deoarece a fost amendat pentru încălcarea restricțiilor

Un tânăr de 28 de ani care a urcat pe un bloc din Constanţa, a ameninţat că se aruncă în gol pentru că a fost amendat din cauza nerespectării măsurilor impuse în perioada de carantină

Tânăr ameninţând că se aruncă de pe bloc deoarece a fost amendat pentru încălcarea restricțiilor


Un tânăr de 28 de ani care a urcat în noaptea de luni spre marţi pe un bloc din municipiul Constanţa, ameninţând că se aruncă în gol pentru că a fost amendat din cauza nerespectării măsurilor impuse în perioada de carantină, a fost convins de poliţişti să renunţe la gestul său.

"Azi-noapte, în jurul orei 2,00, poliţişti din cadrul Secţiei 5 au fost sesizaţi, prin apel la 112, despre faptul că o persoană ar tulbura ordinea şi liniştea publică şi ar ameninţa că se va arunca de pe terasa unui bloc din municipiul Constanţa. La faţa locului au ajuns negociatori din cadrul IPJ Constanţa, care l-au convins pe bărbatul de 28 de ani să renunţe la gestul său", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.
Bărbatul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.