Te invităm să iei parte la cel mai captivant concurs-giveaway al anului - Safari în Dubai!

Drumul tău spre aventură începe acum! Te invităm să iei parte la cel mai captivant concurs-giveaway al anului - Safari în Dubai! Dorim ca acest concurs să devină o tradiţie anuală, fiind deja al doilea.

Te invităm să iei parte la cel mai captivant concurs-giveaway al anului - Safari în Dubai!


Drumul tău spre aventură începe acum! Te invităm să iei parte la cel mai captivant concurs-giveaway al anului - Safari în Dubai! Așază-te comod în suv-ul nostru special și pregătește-te să explorezi cele mai spectaculoase minuni ale naturii, deşertul, într-o călătorie ce promite să fie plină de adrenalină şi cu adevărat memorabilă. Dorim ca acest concurs să devină o tradiţie anuală, fiind deja al doilea. Anul trecut doar unul dintre participanţi şi-a revendicat premiul, ceilalţi nu ne-au mai contactat!
Ce poți câștiga? Unul din cele trei premii puse la bătaie pentru dumneavoastră! Vei avea ocazia unică de a te bucura de peisaje de vis, pe dunele de nisip aurii şi-ţi vei crea amintiri de neuitat alături de persoana dragă. Fiecare moment al călătoriei va fi captivant și plin de surprize!

  • Premiul 1 - Safari pachetul Premium VIP pentru 2 persoane;
  • Premiul 2 - Safari pachetul Premium pentru 2 persoane;
  • Premiul 3 - Safari pachetul Advance pentru 2 persoane.

Premiile pot fi revendicate în perioada 1 Octombrie 2023- 31 Martie 2024, pe baza voucherului pe care-l veţi primi.
Premiile constă în Safari, nu contravaloarea pachetelor.
Cum să participi? Este foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să îndeplinești următorii pași:
Urmărește pagina noastră de Facebook și contul de Instagram pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre concurs și pentru a descoperi detalii despre frumusețile pe care le vei întâlni în Safari-ul nostru din Dubai.
Răspunde la întrebarea concursului pe site-ul nostru în rubrica de comentarii (nu vor apărea imediat, trec printr-un filtru anti spam, dar vor apărea toate)
Dă SHARE postării de concurs pentru a-i informă și pe prietenii tăi despre această oportunitate unică. Cine știe, poate vor fi și ei alături de tine în această aventură! Ai grijă să fie publică, pentru a putea verifica.
Când va avea loc concursul? Perioada concursului se va desfășura timp de o lună, începând de la data de 1 August și până la 31 August, ora 12:00- ora României, atunci când va avea loc şi extragerea (live)
Așadar, nu rata oportunitatea de a trăi o experiență aparte și de a câștiga un Safari de neuitat! Alătură-te nouă în Marea Aventură Safari și lasă-te purtat de farmecul sălbatic al deşertului și al culturii fascinante a acestei destinații de vis!
Întrebarea concursului este: Care este perioada cea mai bună din an pentru o vacanţă în Dubai?
Mult noroc tuturor participanților!