Accident rutier grav în Palazu Mic. Trei adulți și un bebeluș au fost răniți

Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost rănite în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme

Accident rutier grav în Palazu Mic. Trei adulți și un bebeluș au fost răniți


Patru persoane, printre care și un bebeluș, au fost rănite în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

O persoană a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de la descarcerare. Incidentul s-a produs în jurul orei 15:30, pe DN 22, în dreptul localității Palazu Mic. 
Potrivit IP Constanța, un bărbat de 56 de ani a condus un autoturism pe DN 22, în afara localității Lumina, dinspre Constanţa către Tulcea şi ajungând la intersecţie cu DC 80, a efectuat viraj la stânga, cu intenţia de a intra pe DC 80, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani, care se afla în depăşirea acestuia. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a ambilor conducători auto, precum şi a 2 pasageri (femeie, de 19 ani şi minor, de 3 luni), din al doilea auto. 
La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Persoana încarcerată a fost extrasă și predată Cadrelor medicale de pe ambulanță. 
"Am fost solicitati să intervenim la un accident rutier în Palazu Mic. Au fost alocate de îndată o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor și 2 echipaje SAJ. La fața locului au fost găsite 4 victime, 3 adulți și un bebeluș, din care una incarcerata. Persoana încarcerată a fost extrasă și predată echipajului SAJ", au declarat repezentanții ISU Dorogea.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.