AEDOPS România lansează campania umanitară: Ajută-mă să ajut!

Direcția Generală de Asistență Socială Persoane cu Dizabilități Copii și Adopți AEDOPS România lansează campania umanitară "Ajută-mă să ajut!" 

AEDOPS România lansează campania umanitară: Ajută-mă să ajut!


Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţi Copii şi Adopţi AEDOPS ROMÂNIA, lansează campania umanitară “Ajută-mă să ajut!” strângere de alimente, produse igienico sanitare, haine şi dulciuri. 

Ajută-mă să ajut” este numele campaniei umanitare care doreşte să strângă alimente şi produse igienico sanitare pentru a ajuta persoanele vulnerabile.  
Se vor distribui pachete alimentare şi pachete igienice pentru persoanele vulnerabile aflate în izolare la domiciliu, în limita resurselor disponibile şi în strânsă legătură cu autorităţile locale, ONG–uri, fundaţi si institutiile publice. 
Este momentul să ne implicăm şi să fim responsabili pentru viitorul acestei ţări prin Campania Umanitară – Ajută-mă să ajut”, a afirmat Riccio Daniela, Preşedinte – director general AEDOPS ROMÂNIA- Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţii, Copii şi Adopţi AEDOPS ROMÂNIA.  
Nevoile urgente ale familiilor care trăiesc în sărăcie extremă vor fi acoperite prin fondurile obţinute din donaţii, din care se vor achiziţiona: alimente de bază, bunuri de strictă necesitate, medicamente şi produse de igienă, dar şi plata chiriei, plata cheltuielilor de întreţinere sau a utilităţilor.
Copiii, tinerii şi familiile pe care le ajutăm sunt expuse în faţa sărăciei extreme”, precizează Mihai Căldăraru. 
Criza medicală cauzată de pandemia COVID-19 este urmată de o criză umanitară cu efecte pe termen lung, de aceea a fost lansată campania umanitară “Ajută-mă să ajut!”, pentru ajutorarea celor mai vulnerabili dintre noi.     
Donaţiile pot fi făcute şi pe site-ul dgaspdca-aedopsromanania.ro sau direct în contul campaniei – RO29BTRLRONCRT00K3365803 (lei), deschis la Banca Transilvania Agenţia Calea Moşilor. Telefon: 0722.70.70.22  Sursa: Comunicat Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilităţii, Copii şi Adopţi AEDOPS ROMÂNIA