Arafat: CNSU a aprobat hotărârea de prelungire a stării de alertă cu 30 de zile.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat o nouă hotărâre prin care se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu 30 de zile, începând cu data de 14 noiembrie

Arafat: CNSU a aprobat hotărârea de prelungire a stării de alertă cu 30 de zile.


Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat o nouă hotărâre prin care se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu 30 de zile, începând cu data de 14 noiembrie, a anunţat joi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

„E adoptată hotărârea CNSU, prin ea se propune prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu 14 noiembrie, şi nu sunt prevăzute măsuri noi”, a afirmat Raed Arafat, la începutul şedinţei de joi a Guvernului. 
La rândul său, premierul a spus: „Practic menţineţi măsurile anterioare. În privinţa reglementărilor pentru ziua votului sunt cuprinse în hotărârea de Guvern. Dacă mai sunt modificări, putem să o îmbunătăţim”, a adăugat Orban.
Arafat a precizat, totodată, că reglementările privind ziua votului pentru alegerile parlamentare sunt cuprinse în proiectul de hotărâre pe care Guvernul îl va adopta, care se referă la prelungirea stării de alertă. "Sunt în hotărârea de Guvern", a mai spus Raed Arafat.