Asociația Militarilor Veterani AMVVD, Sucursala Constanța au împărţit cadouri copiilor nevoiaşi din Rasova

Sărbătorile de iarnă sunt aproape și acest lucru ar trebui să ne bucure. Din păcate, există oameni care se gândesc cu amărăciune la faptul că nici anul acesta nu vor avea nimic sub bradul de Crăciun.

Asociația Militarilor Veterani AMVVD, Sucursala Constanța au împărţit cadouri copiilor nevoiaşi din Rasova
Foto: Edward / Andra Radu


Sărbătorile de iarnă sunt aproape și acest lucru ar trebui să ne bucure. Din păcate, există oameni care se gândesc cu amărăciune la faptul că nici anul acesta nu vor avea nimic sub bradul de Crăciun. Asociația Militarilor Veterani (AMVVD) Sucursala Constanța a adus bucurie copiilor din satul Rasova, în prag de Crăciun.

Astăzi, 20 decembrie de Ziua internaţională a solidarităţii umane și respectând tradiția sărbătorilor de iarnă, am mers împreună cu câțiva camarazi în Satu Rasova, unde am împărțit cadouri copiilor! 
"Îi mulțumim preotului paroh, Sorin Busuioc pentru primire și SC. Dobrogea SA pentru sponsorizare!", au transmis reprezentanții Asociației. 
De asemenea, la acțiune a mai participat și vicepreședintele Asociației, Dl Gabriel Enache, recuperat total după ce a fost infectat cu SARS-CoV-2.
Din păcate, în România, dreptul la un zâmbet, dreptul la educaţie, precum şi dreptul la sănătate sunt stopate uneori de sărăcie şi de grija zilei de mâine.