AUR, apel către angajații MAI: Să dea avertismente şi nu amenzi, şi mai ales să îi apere pe români

Reprezentanţii Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) fac apel către angajaţii MAI să se abţină de la excesele dorite de mai marii Statului.

AUR, apel către angajații MAI: Să dea avertismente şi nu amenzi, şi mai ales să îi apere pe români


Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) afirmă că în sptămâna care urmează toate efectivele Ministerului de Interne vor fi angrenate în activităţi de impunere cu forţa a noilor măsuri restrictive, srie stiripesurse.ro. ”Sunt semnele de disperare ale unui regim care îşi vede capitalul de imagine erodat”, a transmis AUR, făcând apel la angajaţii cu rol de control să se abţină e la excese şi să acorde avertismente, nu amenzi.

”În săptămâna care urmează, toate efectivele Ministerului de Interne vor fi angrenate în activităţi de impunere cu forţa a noilor măsuri restrictive. Sunt semnele de disperare ale unui regim care îşi vede capitalul de imagine erodat de la o zi la alta.”, a transmis, duminică, AUR, printr-o postare pe pagina de Facebook.
Reprezentanţii formaţiunii fac apel către angajaţii MAI ”să se abţină de la excesele dorite de mai marii Statului”.
”Să dea avertismente şi nu amenzi, acolo unde este posibil şi mai ales să îi apere pe români, nu să îi terorizeze aşa cum şi-ar dori guvernanţii noştri vremelnici”, a mai transmis AUR:
Noile restricţii impuse de Guvern intră în vigoare începând de duminică seară. Astfel, în toate localităţile în care incidenţa este mai mare de 4 la mie agenţii economici vor închide la ora 18.00, iar deplasarea persoanelor în afara locuinţei, după ora 20.00, va fi permisă doar pentru câteva motive bine întemeiate.