Cei mai iubiți artiști din România, prezenți la festivalul KIMARO, în Portul Constanța

Patru zile de neuitat, alături de unii dintre cei mai iubiți artiști din România și hiturile lor, între 12 și 15 august, la Poarta 1 de acces în Portul Constanța.

Cei mai iubiți artiști din România, prezenți la festivalul KIMARO, în Portul Constanța


Kiss FM, Magic FM și Rock FM prezintă KIMARO, cel mai mare festival al muzicii românești: patru zile de neuitat, alături de unii dintre cei mai iubiți artiști din România și hiturile lor, între 12 și 15 august, la Poarta 1 de acces în Portul Constanța.

Pe 12 august Diosa Symphonic EDM, Edward Maya Symphony și Voltaj & Simona Strungaru Symphonics vor deschide festivalul KIMARO cu o seară Electro Symphonic.
Seara de 13 august îi aduce pe scena KIMARO pe Direcția 5, Horia Brenciu & HB Orchestra, Loredana și  Ștefan Bănică, iar în deschidere publicul le va descoperi pe Tiny Tigers, patru tinere extrem de talentate.
Pe 14 august vin pe scena KIMARO Antonia, B.U.G Mafia, Carla’s Dreams, Connect-R și Smiley. Seara va fi deschisă de Yuka, o artistă de 16 ani, câștigătoare a festivalului Mamaia Copiilor la 6 ani, dar și de Emilian, un tânăr de 25 de ani care face muzică de la 5 ani. 
KIMARO încheie seria concertelor pe 15 august cu un line-up rock legendar: Cargo, Paul Ciuci Compact, Trooper, Vama și Phoenix.
Experiența de festival este completată pe parcursul celor patru zile de o zonă gastronomică, food trucks și baruri cu o oferta variată de „street food“ de la mâncare indiană la burgeri și înghețată artizanală, de la cocktailuri la selecție de vinuri spumante, plus alte delicii. 
Zona de food se deschide zilnic de la ora 16:00, iar concertele încep în fiecare zi la ora 18:00. 
Accesul publicului în cadrul evenimentului KIMARO este gratuit și se face exclusiv pe baza unui cod de bare pe care publicul îl poate obține de pe site-ul kimaro.ro.

Pentru accesul în cadrul Festivalului este obligatorie prezentarea unuia dintre următoarele documente în format tipărit sau electronic:
- Dovada privind vaccinarea împotriva virusului SARS-COV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
- Rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen negativ (nu mai vechi de 24 de ore);
- Dovada trecerii prin boală, respectiv că persoana se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
În funcție de evoluția situației epidemiologice, de normele legale și recomandările emise de către autoritățile competente, organizatorul își rezervă dreptul de a adopta măsuri și/sau restricții suplimentare privind accesul la eveniment. Nu este permis accesul în spațiul în care se derulează evenimentul cu: obiecte contondente, obiecte ascuțite, băuturi, mâncare, substanțe interzise.