Ciolacu, după rezultatele exit-poll: Românii au înțeles necesitatea ca acest Guvern Orban să plece acasă

Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut prima reactie după afişarea rezultatelor. El le-a mulţumit românilor pentru că şi-au învins teama şi au votat.

Ciolacu, după rezultatele exit-poll: Românii au înțeles necesitatea ca acest Guvern Orban să plece acasă


Liderii PSD au urmărit împreună rezultatele iar Marcel Ciolacu a precizat, după închiderea urnelor, că actualul Guvern trebuie să plece acasă. Potrivit exit-poll primele rezultate la alegerile parlamentare 2020 indică un procent de 30,5% pentru social democraţi. Liderul PSD Marcel Ciolacu a avut prima reactie după afişarea rezultatelor. El le-a mulţumit românilor pentru că şi-au învins teama şi au votat.

"Prin votul de astăzi, românii au arătat că este nevoie de o schimbare. Aş dori să le mulţumesc românilor că au sancţionat această batjocură la adresa lor în ceea ce priveşte gestionarea pandemiei închiderea şcolilor, a pieţelor, închiderea bisericilor, intrarea în faliment a mii de societăţi cu capital românesc şi a sute de mii de şomeri în ultimile şase luni. Este nevoie de un guvern capabil care are soluţii, care stie să rezolve adevăratele provocări ale românilor. Le mulţumesc în mod deosebit românilor care au mers la vot pentru că şi-au învins teama în ceea ce priveşte viaţa lor dar au înteles necesitatea ca acest Guvern Orban să plece acasă. În acest moment, Partidul Social Democrat are un avantaj în exit-poll-uri, chiar dacă ponderăm cu voturile venite din diaspora şi am o rugăminte în mod special, la toţi reprezentaţii partidului social democrat din secţiile de votare să numere fiecare vot corect cinstit şi să nu cumva să părăsească tecţiile de votare să păţim iarăşi la sectorul 1 în Bucureşti", a spus Marcel Ciolacu după aflarea rezultatelor exit-poll.