Ciolacu: Nicio funcție din Parlament nu va fi ocupată de către niciun membru al conducerii PSD

Marcel Ciolacu a anunţat că în Consiliul Naţional al PSD a fost luată decizia ca niciun membru al conducerii partidului sau preşedinte de organizaţie să nu ocupe nicio funcţie în Parlament.

Ciolacu: Nicio funcție din Parlament nu va fi ocupată de către niciun membru al conducerii PSD


Liderul social – democraților, Marcel Ciolacu a anunţat joi că în Consiliul Naţional al PSD a fost luată decizia ca niciun membru al conducerii partidului sau vreu preşedinte de organizaţie să nu ocupe nicio funcţie în viitorul Parlament.

Liderul social-democraţilor a adăugat e timpul pentru modernizarea formaţiunii, iar PSD să promoveze oameni tineri şi profesionişti.
"Uitându-ne şi asistând, alături de toţi românii, la această bătaie pe ciolan între partidele care au pierdut aceste alegeri, alături de colegii mei din Consiliul Politic Naţional, am luat hotărârea de a continua să modernizăm PSD şi nicio funcţie din Parlament nu va fi ocupată de către un membru al conducerii PSD sau de către un preşedinte de organizaţie. E timpul ca partidul să promoveze oameni tineri, profesionişti şi să ne asigurăm că vom avea un viitor împreună. Liderii PSD, chiar dacă sunt profesionişti, chiar dacă au câştigat alegerile, chiar dacă în domeniile lor de activitate sunt recunoscuţi, au înţeles că nu trebuie să existe în interiorul partidului o dispută pe anumite funcţii", a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută joi la sediul partidului.